Gepost op

Barstje meer of minder……


Ik heb ze allemaal bij elkaar gezet in de winkel mijn collectie religieuze beelden, het spreekt aan merk ik en juist het niet gerestaureerde stuk, geen gedoe met lijm, zo ist mooi, in t echte leven lopen we ook krassen en deuken op.

In Japan doen ze het anders
De eeuwenoude Japanse kunstvorm kintsugi doet juist het tegenovergestelde. In plaats van de breuk weg te poetsen, wordt gebroken porselein weer aan elkaar gezet met lijm vermengd met goud, zilver of platinum. De gedachte hierachter is dat breuken en reparaties onderdeel worden van de historie van een object, in plaats van iets dat je zou moeten verbergen. Ook een mooie gedachte……

Gepost op

In Aalten Vooruit

Aalten/Winterswijk – De Toonderij, Opnieuw en Nieuw, Design4All en Comsolve zijn een bijzondere samenwerking aan gegaan. Een gezamenlijke uitdaging waarvan de ondernemers verwachten elkaar te versterken en aan te vullen.

”De afgelopen weken zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit te realiseren en we denken een veelbelovend samenwerking gevonden te hebben”, zo laten Erica de Ruiter (Opnieuw & Nieuw), Silvio van Koot (Design4All) uit Winterswijk, Nicolien Warner (Comsolve) uit Dordrecht en Regina Dellemijn (De Toonderij) uit Aalten weten.

”Opnieuw en Nieuw en Design4all hebben, op basis van een shop-in-shop, de Toonderij een warm welkom in Winterswijk bezorgd. Vanaf heden dan ook het assortiment van de Toonderij in Winterswijk te vinden. Comsolve heeft zich aan deze samenwerking verbonden en zal de hosting en de internet marketing voor beiden verzorgen. Binnenkort worden de websites volledig vernieuwd. Via de webshops zullen de mooiste vondsten uit het assortiment van Design4all en de Toonderij voor een groot publiek beschikbaar zijn. Een samenwerking die we met veel energie aangaan, waarin we elkaar onze successen gunnen en waar we aan bijdragen die te bereiken. De start van onze samenwerking is veel belovend en levert de energie en motivatie om verder te gaan.”